13.7.07

Programa 12/07/07


Després d'un parell de mesos, tornem a fer programa amb recopilacions i tal. Ara que arriba l'estiu, hem preparat un set de cançons que d'una forma o altra, ens recorden als llargs viatges per carretera. Ja sabeu el tracte, si voleu una còpia del disc per gentilesa de Transports Arnau, deixeu un comentari o passeu per l'emissora en hores de programa (dissabtes de 10 a 2/4 de 12 del matí).

Salut i que el disfruteu.

01-Born to be wild - Stepenwolf
02-King of the Road - Roger Miller
03-American woman - The Guess Who
04-Drive my car - The Beatles
05-Take it easy - The Eagles
06-End of the line - Travelling Wilburys
07-Roadhouse Blues - The Doors
08-Ramble on - Led Zeppelin
09-Layla - Derek and the Dominos
10-Little green bag - George Baker
11-Let's go trippin' - Dick Dale
12-Truckin' - Grateful Dead
13-Ramblin'Man - Allman Brothers Band
14-Stuck in the middle with you - Stealers Wheel
15-All right now - Free
16-No particular place to go - Chuck Berry
17-Highway to hell - Nashville Pussy
18-Brand new Cadillac - Brian Setzer
19-Crossroads - Lynyrd Skynyrd

2 comentarios:

Unknown dijo...

Bones Xavi!!!

En primer lloc felicitar-vos de tot cor, a tu i a la Montse, per la vostra recent estrenada paternitat. Us desitjo el millor a costat del Llibert*

I d'altra banda dir-te que ja que m'he perdut tots els programes perquè no sóc a Balsareny m'agradaria aconseguir els cd's. Per cert el disseny d'aquest cd primaveral que vau fer es super xulo!!

Així que ja em diràs com puc aconseguir-los, jeje... aquest ultim de road-trippin' m'anirà de perles aquest estiu que faré quilometres!!

Suposo que el Ritxi ja t'haurà fet cinc cèntims de la que es prepara a Balsareny el cap de setmana del Funhouse. Espero que tinguis una estoneta per disfrutar-lo tu també.

Petons i fins aviat.

Calvetis*

xavi dijo...

Yeepa Xavi!!

Gracies per les felicitacions! Al nano ja li posso els Grateful Dead i de moment no plora. Bueno, tampoc riu, però l'important es que no plora...

El dissabte que vé (o divendres, ja veurem) et porto el cd's copiats al K2. Amb el Pepe Conesa ens currem unes recopilacions que al nostre parer estan força bé. ja te les escoltaràs.

El Ricard ja m'ha explicat el sarao que muntareu. Fins i tot coincidiré amb els Nisei finalment!!! Suposso que a hores d'ara ja t'haurà comentat alguna cosa de la radio, avui he estat amb el director i m'ha dit que endavant. I que si hi ha algun ordinador portàtil, fins i tot es pot passar en directe el concert del K2.

A veure si ens veiem per aqui aquest cap de setmana i en parlem.

Salut i peles nano!!